3 flyttetilbud Rudkøbing

Flyttemand Rudkøbing - Få 3 1. klasses tilbud
Du sparer 26 pct med 3 personlige flyttetilbud
Udfyld formularen på mindre end tre minutter

Flyttemand Rudkøbing. Her får du 3 fine tilbud - gratis!

Med vores unikke online flyttemandstjeneste kan vi tilbyde, at skaffe 2-3 rare flyttemand tilbud fra certificerede billige flyttemandfirmaer i dit nabolag. Du har opdaget flyttemandsportalen Billig-flyttemand.dk, hvor du uforpligtende kan få 2-3 udmærkede flyttemandstilbud. Styr uden om upålidelige håndværkere - Brug denne seriøse tjeneste i dag.
Du sparer både tid og penge (mere end 20 %) med 3 fortrinlige velegnede pristilbud. Du sparer let penge på en seriøs og kvalitetsbevidst flyttemand i 5900 Rudkøbing. Hjemme kan du ganske uden stress vurdere buddene og bagefter udpege det mest optimale.
Vi skaffer dig let den perfekte pris på din flyttemandsopgave nu - endvidere med meget god rabat. Inden for relativ kort tid finder vi gratis 3 sammenlignelige tilbud på ordentlig flyttemandsarbejde. Vore partnere sætter servicen i højsædet og har styr på både kvalitet, kundedialog og god service.

Udenlandske bilers overtrædelser

Noget af det, der først i tresserne irriterede danske flyttemænd, var udenlandske bilers overtrædelse af reglerne og de danske myndigheders ringe indsats mod det. Mange flyttemænd mente, at heller ikke VDL foretog sig noget. I 1964 tog Poul Thomsen så selv initiativet til en aktion i Esbjerg, hvor udenlandske biler systematisk blev meldt til politiet.
Han skaffede sig en betydelig pressedækning og benyttede lejligheden til at klage over, at de udenlandske biler ikke betalte vejskat i Danmark. Disse flyttemænd, der selv greb til handling, følte yderligere afstand til den Gandelachske korridorpolitik, og de savnede opbakning fra VDL.
Både Lindevang og EDF´s stærkt politiserende advokat, Imsager, pustede til ilden. Det var næsten uundgåeligt, at Lindevang og Gandelach tørnede sammen. For en så ærgerrig person som Lindevang har det været svært at skulle spille andenviolin

Inddragelse af tilladelser

For Gandelach var det så godt som utænkeligt, at han frivilligt skulle give større indflydelse fra sig. Magtkampen mellem de to direktører var i fuld gang i efteråret 1964. Lindevang havde over for pressen kritiseret både VDL og ministeriet i kraftige vendinger, fordi de ikke stærkt nok var gået mod tyske krav om at inddrage tilladelser fra flyttemænd, der havde overtrådt visse regler.
Lindevang var imidlertid blevet bremset og havde ved senere lejligheder måttet nægte at udtale sig til pressen. Ét af EDF´s mere radikale bestyrelsesmedlemmer spurgte på det følgende bestyrelsesmøde i november, om det var formanden, VDL eller ministeriet, der havde stækket vingerne på Lindevang.
Formanden afviste, at der var stækket vinger, men indrømmede det i grunden alligevel ved at sige, at han ikke mente, at det gavnede samarbejdet med VDL og ministeriet at angribe dem i pressen.

Billig flyttemand i postnummer 5900 Rudkøbing? Få 2-3 gratis tilbud!

Det er enkelt at sammenligne flyttemandsfirmaer online og spare i nærheden af 33 pct i knaldgod rabat. Spar mange penge i dag (i nærheden af 33 %) med 3 aktuelle fair pristilbud. Med vores smarte online flyttemandstjeneste vil vi tilbyde, at lokalisere to-tre fair flyttemand tilbud fra kompetente billige flyttemænd i din kommune.
Hjemme kan du ganske uden stress gennemlæse flyttemandstilbuddene og derpå beslutte dig for et af dem. Skaf en kreativ flyttemand til at hjælpe med din flytning allerede i dag. Det er enkelt at sammenligne flyttemandsfirmaer online og spare ca 33 procent i attraktiv rabat.
Med vores smarte online flyttemandsportal tilbyder vi, at lokalisere 3 aktuelle flyttemand tilbud fra energiske billige flyttemænd i dit nabolag. En ansvarsbevidst flyttemand kan hjælpe med din flytning her på Billig-flyttemand.dk. Vi opstøver 3 særdeles gode flyttemand tilbud på f.ex. flytning af pengeskab, demontering af hvidevarer, salg af flyttekasser eller afmontering.

Velegnede Flyttemænd i postnummer 5900


PSJ-Service & Transport

Grønningen 6
5900 Rudkøbing
CVR: 20864338
Tlf. 26702520

Vognmand Poul Birk Rasmussen ApS

Langegade 16
5900 Rudkøbing
CVR: 19013138
Tlf. 62521790

Ck Transport Langeland ApS

Snaremosevej 20
5900 Rudkøbing
CVR: 30525000
Tlf. 23341545


Vognmand Bjarne Bogetoft

Lønkildevej 9
5900 Rudkøbing
CVR: 37438189

Vognmand Kaspar Bernt Jensen ApS

Bøgehave Stræde 5
5900 Rudkøbing
CVR: 37767786
Tlf. 41193367

Bjergs Transport

Rosenvænget 15
5900 Rudkøbing
CVR: 26511089
Tlf. 62511712

3 flyttetilbud Rudkøbing