3 flyttetilbud Sæby

  • Flyttemand Sæby - Indhent 3 seriøse tilbud
  • Spar ca 15 pct med 3 optimale flyttetilbud
  • Indsend skemaet online på bare 5 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Sæby tilbud

Veje 9300 Sæby

Gadholtvej
Granvej
Nr. Klit II
Bryggervej
Bødkervej
Irisvej
Nejsigvang
Fredvej
Lærkesangsvej
Astersvej
Gl. Ålborgvej
Energivej
Mariesvej
Grønnegade
Kirkebakvej
Ahornvej
Kløvermarken
Jacob Sewerinsvej
Hybenvej
Ny Skovgårdsvej

Få 3 billig flyttetilbud på en flyttemand Sæby i dag

Det behøver overhovedet ikke at være et problem at finde en flyttemand i Sæby. Vi finder tilbuddene på alle former for flytning og vores tilknyttede flyttemænd fra Sæby kan løse alle flytteopgaver. De tilbyder altid den rigtige løsning på netop din opgave.
Indtast din flytteopgave på 7 min og få 2-3 skræddersyede flyttetilbud i Sæby - gratis og uforpligtende. Alle godkendte flyttemænd har en meget høj standard og går aldrig fra en flytteopgave, som de ikke selv er tilfredse med. Alle vores tilknyttede flyttemænd har stor og bred erfaring fra rigtig mange flytteopgaver.
Vi forsøger hele tiden at højne og sætte nye standarder i flyttemandfaget. Dette kommer blandt andet til udtryk ved en denne nye onlinetjeneste, hvor du gratis kan bestille 3 attraktive flyttetilbud. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i landet når det gælder formidling af store og små flytteopgaver i Sæby.

Bedriftssammenligningen

Bedriftssammenligningen var et stykke vej mod et standardregnskab for flyttemandsvirksomheder. Det var en naturlig ting at prøve at nå frem til et sådant, men man nåede ikke at blive færdig i halvfjerdserne. Disse initiativer repræsenterede en service over for medlemmerne, men ikke en fælles styring.
Tanken om at alle fragtbreve skulle igennem et fælles kontor var dog ingenlunde opgivet. Dens hovedfortaler var fortsat lAT's direktør Jørgen Søndergaard. Det kom imidlertid på intet tidspunkt videre end til uforpligtende erklæringer. Udviklingen var på vej i en anden retning.
Resterne af et fastprissystem brød sammen. Det blev efterhånden også stadigt vanskeligere at sammenligne transporterne, da der blev flere og flere destinationer, godstyper etc. På et enkelt punkt forsøgte EDF stadig at være med til at sikre et vist fragtniveau.

Vejledende priser

Man udsendte vejledende priser for ren trucking, så især de mindre flyttemænd havde noget at gå ud fra, når de skulle forhandle med speditører mv. EDF's øvrige virksomhed var præget af en stille vækst. Man fortsatte samarbejdet med tankkæden UTA og forsikringsselskabet Schunck.
Det blev udbygget med et flyttetilbud om forsikringer, der dækkede kørslen i Danmark. lnformationsvirksomheden blev igen styrket, men tressernes ambitiøse og kostbare projekt med eget blad blev ikke taget op igen. I stedet udsendte EDF nu med stigende hyppighed mere ydmyge cirkulærer med allehånde praktiske og foreningspolitiske meddelelser.
I 1977 kunne man udsende en brochure til en stor kreds af speditører, andre kunder, pressen mv. som et led i en mere systematisk markedsføring af erhvervet gennem foreningen. I samme anledning fik EDF sig et bomærke, som er fastholdt til i dag.

Få 3 3 flyttetilbud Sæby tilbud


Eksempler på 3 flyttetilbud i 9300 Sæby

Frederikshavn Flytteforretning A/S
Frederikshavnsvej 125
9300 Sæby
CVR: 63762717
Hjemmeside
Sæby Bud Service
rafikcenter Sæby Syd 2 D
9300 Sæby
CVR: 26007968
Hjemmeside
A2B Express
Gl. Ålborgvej 50
9300 Sæby
CVR: 36096926
Hjemmeside