3 flyttetilbud Søborg

  • Flyttemand Søborg - Bestil 3 ypperlige tilbud
  • Spar ca 28 procent med 3 stærke flyttetilbud
  • Indsend formularen på kun 9 min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Postnummer 2860
vejnavne

Berendsen Alle
Kagsåbrinken
Karabinvej
Karl Gjellerups Alle
Klintemarken
Høje Gladsaxe Torv
Kålmarken
Lavtoftevej
Ilbjerg Alle
Fremtidsvej
Havevej
Kellersvej
Lavetten
Mårvænget
Indmarken
Daltoftevej
Onsbjerg Alle
Carl Møllers Alle
Erik Bøghs Alle
Jebjerg Alle

Flyttemand Søborg. Billig flytning med 3 gratis flyttetilbud

Udpeg et af flyttemandbuddene og få mere end 33 % i fortrinlig rabat på din flyttemandopgave. Spar mange penge i dag på en prekvalificeret og bundsolid flyttemand i Søborg og Gladsaxe. I ro og mag kan du gennemse alle de leverede bud og så udse det mest optimale.
Er du på udkig efter en potentiel og velegnet flyttemand i postnummer 2860 Søborg? Styr uden om dårlige firmaer - Benyt dig af vores anerkendte netportal Billig-flyttemand.dk i stedet. Modtag 1. klasses hjælp til udførelse af dine udestående flyttemandsopgaver til yderst flotte priser.
Webportalen Billig-flyttemand.dk er en både let og anvendelig web flyttemandsservice, som tilbyder at opsnuse de allerbedste tilbud på flyttemandsarbejde. Vore tilknyttede håndværkere sætter servicen i højsædet med nøgleord som håndelag, seriøs rådgivning og suveræn service. Du kan let spare penge på en fleksibel og veletableret flyttemand i Søborg og resten af Gladsaxe kommune.

Flyttefirmaer i Esbjerg

I 1951 havde der været 39 flyttemænd med 58 tilladelser i Esbjerg - en fjerdedel af alle flyttemænd og tilladelser i landet. I 1957 var tallet på flyttemænd faldet til 26, og gennem tresserne lå det lige under 20. Fra midt i halvtredserne til 1970 var der i alt ca. 40 tilladelser i byen.
Det betød, at dens andel af branchens kapacitet faldt fra ca. 25% i 1951 til ca. 15% omkring 1960 og kun 10-12% i 1970. blandt de mange flyttemænd, der forsvandt, var én af byens største, Alex Vernersen, som i begyndelsen af halvtredserne foruden sine egne 5 biler også beskæftigede adskillige andre.
TAI klarede sig forholdsvis bedst, men stod i stampe. TAI levede videre i en fastlåst størrelse af 26 biler, som dog blev samlet på lidt færre hænder. Alligevel er det påfaldende, at lAT's gamle nøglefirmaer som H.C. Jensen, Jørgen Andersen og Karl Strand fik ingen eller en meget lille vækst gennem halvtredserne.

Esbjergflyttefirmaerne

TAI søgte endnu først i halvtredserne at fastholde kørslen for Esbjergflyttefirmaerne som speciale, men reelt blev TAI ret hurtigt en blok af trækkraft, som forskellige speditører trak på. Billedet var det samme i de andre fiskerihavne. Mange flyttemænd holdt op, mens andre nok konsoliderede sig, men ikke oplevede nogen vækst.
I 1951 havde en række af dem 2 biler hver, hvilket var nok til at hæve dem op over det almindelige niveau. 20 år senere havde de imidlertid stadig 2 biler - konkurrenterne var blot gået kraftigt frem i mellemtiden. Blandt dem var flyttefirmaerne B.C. Larsen i Hvide Sande, Dynekær og Søndergaard i Ringkøbing og Abbanæse i Kerteminde.
Den sidste udviklede sig dog til først og fremmest at være billig flyttemand. Et enkelt større flyttemandsfirma, A.C. Sperling i Kolding, koncentrerede sig helt om fisk.

Energiske flyttemænd fra postnr. 2860

Dansk Flyt & Service
Kiplings Alle 44G
2860 Søborg
CVR: 37221708
Tlf. 22475947
Alliance Service Group ApS
Kildebakken 3
2860 Søborg
CVR: 34699607
Tlf. 24428422
Unik Flyt
Ejsingvej 18
2860 Søborg
CVR: 35092137
Tlf. 41821595