3 flyttetilbud Sønderborg

  • Flyttemand Sønderborg - Bestil 3 strålende tilbud
  • Få rabat (17 pct) med 3 eminente flyttetilbud
  • Indsend skemaet på ca fem minutter

Billig flyttefirma flytte tilbud

Postnummer 6400
vejnavne

Kirkevej
Jens Jessens Vej
Kirkepold
Kong Chr.D. X s Bro
Kær Bygade
Nybølvej
Midtborrevej
Osmark
Oehlenschlægersgade
Højlund
Legbjergvej
Nordvestkajen
Katforte
Langbroparken
Jagten
Lerbjergparken
Klosterløkken
Præstegårdsparken
Nørrebro
Lillemølle

Få 3 gratis flyttetilbud på billig flyttemand Sønderborg

Sammenlign let flyttemandsfirmaer online og opnå lige ved 13 pct i stærk rabat. Med vores effektive online flyttemandsservice kan vi tilbyde, at finde 3 strålende flyttemand tilbud fra lokale billige flyttemandfirmaer tæt på dig. Modtag 3 super gode flyttemandstilbud på alle typer af flytninger.
Det tager ca 4 minutter at indtaste opgaven i onlineformularen og fremsende den til Billig-flyttemand.dk. Indsend tekstskemaet på ingen tid og få leveret 2-3 ekstraordinære flyttemands tilbud fra topmotiverede flyttemænd. Hjemme i din sofa kan du vurdere flyttemandsbuddene og dernæst udvælge det, du foretrækker.
Det er alt for besværligt selv at skulle ringe rundt til forskellige flyttemænd. Brug vores gratis service og lad os gøre arbejdet - så blever det ikke nemmere (for dig). Det tager ikke meget mere end 4 minutter at indtaste din flytteopgave online i det enkle skema. I løbet af nogle dage får du 3 gode tilbud som du frit kan bruge.

Danske Flyttemænds Fælles-Organisation

Danske Flyttemænds Fælles-Organisation blev grundlagt i 1998. Brevet til flyttemændene var vedlagt det færdige udkast til vedtægter, men lagde ellers hovedvægten på afregningskontoret som hovedmiddel til at få fragterne i vejret.
Som stiftere af FEDO stod alle TAI-folkene, de seks andre fra februar: Oksenholm, Baustein, Engelbrecht, Knud Jørgensen , Axel Villadsen og Aage Jørgensen , samt endnu en større københavnsk billig flyttemand, Lars Daigaard fra Skandinavisk Fjerntransport. I alt repræsenterede de 92 tilladelser - 25% af alle.
På det offentlige møde den 3. maj deltog yderligere repræsentanter for firmaer med i alt 52 tilladelser, så henved 40% af tilladelserne var repræsenteret. De nytilkomne, der formentlig til dels er kommet fra Engelbrecht, Knud Jørgensen og Axel Villadsens fæller i Transfrigoroute, blev dog aldrig optaget i FEDO.

En international transportforening

I løbet af året kunne man da også konstatere, at de ikke markerede sig med særlige interesser i arbejdet, og allerede det følgende år lavede man atter vedtægterne om, så de stores særlige repræsentation blev afskaffet, og bestyrelsen kom ned på 8 mand. Samtidig stod EDF over for en konkurrent.
Allerede i halvtredserne var der dannet en international transportforening, Transroute Europe. ldeen var at skabe den ubrudte transportkæde fra dør til dør. Der skulle opstilles internationale standarder for køle- og frysebiler. De godkendte biler skulle kunne opnå en højere fragt og undgå en del grænseformaliteter.
EDF havde overvejet at træde ind som organisation, men besluttet at overlade det til enkelte flyttemænd. I 1956 havde fire af de store køletransportører, G.C. Engelbrecht, N.P. Oksenholm, Lars Larsen og Tricalon (i denne forbindelse: Allan Lynghoff) dannet en dansk afdeling

3 flyttemænd fra postnummer 6400

Vognmand Henrik H Clausen
Spang Vade 1
6400 Sønderborg
CVR: 20703911
Tlf. 53284275
BOX2DAY ApS
Agtoftsvej 3b
6400 Sønderborg
CVR: 35522409
www.box2day.dk
Sønderborg Flytteservice
Skovlyk 4 A, Vollerup
6400 Sønderborg
CVR: 21283495
Tlf. 74433656