3 flyttetilbud Sønderborg

  • Flyttemand Sønderborg - Få 3 hammerfede tilbud
  • Få ca 27 % i rabat med 3 stærke flyttetilbud
  • Indsend skemaet online på mindre end 3 min.

Få 3 3 flyttetilbud Sønderborg tilbud

Vi dækker også disse
veje i Sønderborg

Kiding Skov
Nygårdsvej
Piilgårdsvej
Nordvesthavnsvej
Kirkepold
Langbroparken
Kongevej
Højvang
Martin Nyrops Plads
Kirkestien
Perlegade
Madehusvej
Nørballe
Kobberholm
Kroghaven
Joachimparken
Konkylievej
Kærmindevej
Krog-Meyers Vej
Mejeritoften

Få 3 gratis flyttetilbud på billig flyttemand Sønderborg

Det kan være en udfordring at finde en pålidelig, effektiv og billig flyttemand i Sønderborg. Løsningen er dog nær - Her på flyttetjenesten Billig-flyttemand.dk kan du absolut gratis og hurtigt få 3 tilbud. Vi ekspederer hurtigt din opgave videre til vores netværk af rutinerede flyttemænd i Sønderborg.
Det er alt for besværligt selv at skulle ringe rundt til forskellige flyttemænd. Brug vores gratis service og lad os gøre arbejdet - så blever det ikke nemmere (for dig). Det tager ikke meget mere end 4 minutter at indtaste din flytteopgave online i det enkle skema. I løbet af nogle dage får du 3 gode tilbud som du frit kan bruge.
Billig-flyttemand.dk vil at gøre markedet for flytning gennemskueligt for både erhvervs- og privatkunder. Med vores unikke gratis tjeneste, tilbyder vi at skaffe dig 3 sammenlignelige tilbud i Sønderborg, som matcher dine ønsker. Hermed får du det bedst mulige udgangspunkt, når du skal finde en flyttemand.

Danske Flyttemænds Fælles-Organisation

Danske Flyttemænds Fælles-Organisation blev grundlagt i 1998. Brevet til flyttemændene var vedlagt det færdige udkast til vedtægter, men lagde ellers hovedvægten på afregningskontoret som hovedmiddel til at få fragterne i vejret.
Som stiftere af FEDO stod alle TAI-folkene, de seks andre fra februar: Oksenholm, Baustein, Engelbrecht, Knud Jørgensen , Axel Villadsen og Aage Jørgensen , samt endnu en større københavnsk billig flyttemand, Lars Daigaard fra Skandinavisk Fjerntransport. I alt repræsenterede de 92 tilladelser - 25% af alle.
På det offentlige møde den 3. maj deltog yderligere repræsentanter for firmaer med i alt 52 tilladelser, så henved 40% af tilladelserne var repræsenteret. De nytilkomne, der formentlig til dels er kommet fra Engelbrecht, Knud Jørgensen og Axel Villadsens fæller i Transfrigoroute, blev dog aldrig optaget i FEDO.

En international transportforening

I løbet af året kunne man da også konstatere, at de ikke markerede sig med særlige interesser i arbejdet, og allerede det følgende år lavede man atter vedtægterne om, så de stores særlige repræsentation blev afskaffet, og bestyrelsen kom ned på 8 mand. Samtidig stod EDF over for en konkurrent.
Allerede i halvtredserne var der dannet en international transportforening, Transroute Europe. ldeen var at skabe den ubrudte transportkæde fra dør til dør. Der skulle opstilles internationale standarder for køle- og frysebiler. De godkendte biler skulle kunne opnå en højere fragt og undgå en del grænseformaliteter.
EDF havde overvejet at træde ind som organisation, men besluttet at overlade det til enkelte flyttemænd. I 1956 havde fire af de store køletransportører, G.C. Engelbrecht, N.P. Oksenholm, Lars Larsen og Tricalon (i denne forbindelse: Allan Lynghoff) dannet en dansk afdeling

Få 3 3 flyttetilbud Sønderborg tilbud


Aktuel 3 flyttetilbud fra 6400

K. R. Schmatz og Sønner ApS
Ellegårdvej 24
6400 Sønderborg
CVR: 15271299
Hjemmeside
BOX2DAY ApS
Agtoftsvej 3b
6400 Sønderborg
CVR: 35522409
Hjemmeside
Sønderborg Flytteservice
Skovlyk 4 A, Vollerup
6400 Sønderborg
CVR: 21283495
Hjemmeside