3 flyttetilbud Sønderjylland

  • Flyttemand Sønderjylland - Bestil 3 flotte tilbud
  • Spar ca 24 pct med 3 fleksible flyttetilbud
  • Udfyld skemaet online på kun 6 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Sønderjylland tilbud

Veje i postnummer 6640

Jordrupvej
Enghaven
Petersminde
Smedegyden
Kirkebyen
Anlægsvej
Jættehøj
Kobbelvænget
Storegade
Egevænget
V/Buen
Tanggårdvej
Wissingsmindevej
Bremhøj
Kongsbjerg
Mølleparken
Ulveryggen
Dakavej
Harager
Sydbanevej

Sønderjylland flyttemand. Bestil 3 flyttetilbud til god pris

Skal du have udført flytning i Sønderjylland og søger du tilbud! Så er der lys for enden at tunnelen, lige her med vores gratis udbuds- og tilbudsservice! Det foregår på denne måde: Du udfylder den nemme formular online på bare 3-6 minutter. Heri beskriver du, hvad du skal have ordnet i Sønderjylland.
Når vi har modtaget din flytteopgave og læst den igennem, bliver den udsendt i vores håndværker netværk, der også omfatter rigtig mange flyttemænd og flyttefirmaer. De 3 mest kvalificerede flyttemænd får således lejlighed til at afgive tilbud på den opgave, du gerne vil have løst.
Det tager ikke meget mere end 4-5 minutter at udfylde skemaet med de nødvendige informationer som de forskellige flyttemænd i Sønderjylland skal bruge, for at kunne beregne et rigtig godt, gratis og uforpligtende tilbud til dig. Klik på den grønne knap over teksten - så kommer du lige til skemaet. God fornøjelse!

Nye vedtægter i flyttefaget

Forhandlingsresultatet af 2016 blev fremlagt på en ekstraordinær generalforsamling i EDF i januar 2016, hvor det blev enstemmigt vedtaget. Dette oprør havde været så stærkt, at det ikke lod sig ignorere eller nedkæmpe.
Måske har de mindre flyttemænd desuden ment det oprigtigt, når de sagde, at de nye vedtægter trods alt gav dem en rimelig indflydelse. Denne indflydelse blev kun på papiret. Efter EDF-generalforsamlingen vendte FEDO-medlemmerne undtagen de to Transfrigoroute-folk Kloster og Allan Villadsen tilbage til EDF.
FEDO's ledelse stillede alle aktiviteter i bero og koncentrerede sig om at lægge en strategi op til bestyrelsesvalget på EDF's generalforsamling. Der stod meget på spil, for de nye vedtægter betød, at hele bestyrelsen skulle nyvælges.

Fuldmagt fra de store flyttemænd

FEDO-inderkredsen besluttede sig for at opstille 4 af sine 5 medlemmer: E.P. Oksenholm og Knud Jørgensen i gruppen af store flyttemænd, Anders Prisenfeldt i gruppen af de små og Jørgen Søndergaard i fællesgruppen. Samtidig rettede kredsens medlemmer personligt henvendelse til alle de store flyttemænd for at få deres støtte eller samle fuldmagter.
På EDF's ordinære generalforsamling i 1969 kunne Peder Gundestrup gøre de 11 måneders arbejde op: Den økonomiske sanering af foreningen var stort set fuldført, og 85% af kørselstilladelserne var atter samlede i EDF.
Han blev genvalgt med akklamation. Ved de øvrige bestyrelsesvalg lykkedes FEDOfolkenes taktik næsten fuldstændigt. Valgene af S.P. Oksenholm, Knud Jørgensen og Kaj Prisenfeldt gik glat igennem, mens alene Jørgen Søndergaard måtte se sig slået

Få 3 3 flyttetilbud Sønderjylland tilbud


Eksempler på lokal Sønderjylland 3 flyttetilbud

Caseus ApS
Risbøge 59
6640 Lunderskov
CVR: 31432359
Hjemmeside
Ivan Rud Larsen ApS
Industrivej 1
6640 Lunderskov
CVR: 10029767
Hjemmeside
Jespersen ApS
Bremhøj 1
6640 Lunderskov
CVR: 34054665
Hjemmeside