3 flyttetilbud Sjælland

Flyttemand Sjælland - Indhent 3 udmærkede tilbud
Få ca 36 % i rabat med 3 stabile flyttetilbud
Indsend skemaet på ca 8 minutter

Flyttemand Sjælland. 3 gratis tilbud. Billig pris på flytning

Udfyld kontaktformularen på mindre end 6 minutter allerede i dag og få 3 solide tilbud - gratis og uforpligtende på dit flytning på Sjælland. Det er ligegyldigt om opgaven er lille eller stor - vi behandler dem alle ens. Spar op til 20% på en professionel flyttemand eller flyttefirma på Sjælland.
Maksimalt 3 flyttemænd i vores netværk får lov at byde på din flytteopgave. På den måde sikrer vi, at du ikke får 20-30 henvendelser fra flyttemænd fra nær og fjern, der gerne vil have fingre i din flytteopgave. Vi finder de 3 bedst egnede flyttefirmaer og flyttemænd fra Sjælland til netop din flytteopgave.
Billig-flyttemand.dk kan skaffe flyttetilbud på alle slags flytteopgaver store som små. Leder du efter en flyttemand til en lille opgave som fx flytning af en hjørnesofa, finder vi den bedst egnede flyttemand på Sjælland til opgaven. Det gælder også større opgaver som fx en komplet 2-plans villa.

Ambitiøse selvstændige flyttemænd

En del selvstændige var snarere mere væk end de ansatte chauffører. Ingen garanterede, at de holdt ferie eller fridage, og der var ingen begrænsning i deres arbejdsuge. Kneb det med at klare afdragene på bilen eller huset, kunne man prøve at arbejde lidt mere, som andre mindre selvstændige gjorde og gør i mange tilfælde.
I familiefirmaer, hvor sønnerne kørte som chauffører, før de skulle overtage firmaet, var det gerne dem, der blev ved at køre i ferietiden. Nogle selvkørere arbejdede altid for at få betalt bilen hurtigt - Flyttemand Benny Christiansen fra Bjerringbro tjente sin første bil hjem på bare 18 måneder.
For de ambitiøse selvstændige flyttemænd, der så livet som selvstændige som en overgangstid, gjaldt det om muligt endnu stærkere om at få samlet så mange penge sammen så hurtigt som muligt.

De små familiefirmaer

De flyttemænd, der styrede deres virksomheder hjemmefra, levede et helt andet liv. Flertallet af dem havde små familiefirmaer med 2-4 biler og et lignende antal ansatte. Deres dagligdag var for det meste regelmæssig og beskeden. Enkelte steder findes deres bygninger endnu - et beboelseshus og en garage bygget sammen.
I disse firmaer var livet på mange måder som på en gård på landet eller i et lille håndværkerfirma. Børnene kom fra en tidlig alder i gang med at vaske biler og pakhuse eller måske med at male bilerne. Når de blev voksne, trådte mange sønner ind som chauffører.
Konerne hjalp med på flere måder, og i mange af disse firmaer var husmoderens betydning endnu meget stor. Chaufførerne spiste mere eller mindre fast hos flyttemandsfamilien, og i traditionsrige familiefirmaer som Lars Larsen i Bov var det reglen, at der ventede varm mad til chaufføren, når han kom hjem

Kvalitetssikret flyttemand på Sjælland? Indhent 3 gratis tilbud!

En fleksibel flyttemand kan stå for flytteopgaven i dag. Få energisk hjælp til udførelse af dine nødvendige flyttemandsopgaver til yderst fortrinlige priser. Indtast din flyttemandsopgave i flyttemandskemaet (det gør du på maks 9 minutter).
Beskriv flyttemandsopgaven i flyttemandskemaet (det kan gøres på kun 9 minutter). Vore samarbejdspartnere har lang erfaring og nøgleordene er bl.a håndelag, kundedialog og fantastisk service. Kvalitetssikrede flyttemænd kan besvare alle dine flyttemand spørgsmål f.eks.:
  • Er der mulighed for container opbevaring?
  • Er mine ting sikre under transporten?
  • Kan man bestille flytning med nedpakning i flyttekasser?

Spar let mange penge på en reel og kvalitetssikret flyttemand på Sjælland. Det er ret besværligt at ordne din flytning selv - bestil hellere nogle attraktive tilbud. Anvend vores absolut gratis onlineside Billig-flyttemand.dk og spar i dag 25 %.

Kreative Flyttemænd fra postnummer 4160


Dansk Specialtransport

Håndværkervej 1
4160 Herlufmagle
CVR: 68497914
www.dansk-specialtransport.dk

Birkevangens Transport IVS

Birkevangen 23
4160 Herlufmagle
CVR: 36978171

JE Transport

Søgårdsvej 40
4160 Herlufmagle
CVR: 27482619
Tlf. 31255430


DMU-Flyt

Slettevej 1 E
4160 Herlufmagle
CVR: 35994866
www.dmu-flyt.dk

3 flyttetilbud Sjælland