3 flyttetilbud Solrød strand

  • Flyttemand Solrød strand - Få 3 konkrete tilbud
  • Få rabat (29 procent) med 3 aktuelle flyttetilbud
  • Indsend online formularen på mindre end 4 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Solrød strand tilbud

Lokale vejnavne
Solrød strand

Torøgelvej
Rørdrumsvej
Vinkeltoften
Tjørnholmvej
Ålykkevej
Vibevænget
Vestre Strandvej
Strandengen
Solsikkemarken
Skovpibervej
Søtoften
Skolelodden
Søvej
Søndre Byvej
Vestre Odinsvej
Vestervang
Søndre Åtoften
Valmuemarken
Åsager
Rønnevej

Få 3 skarpe flyttetilbud på Solrød Strand flyttemand. Spar 20%

Vi synes det skal være super hurtigt og rigtigt nemt, at finde 3 flyttetilbud i Solrød Strand. Og selvfølgelig helt gratis! Derfor har vi oprettet internetportalen Billig-flyttemand.dk. Udfyld vores nemme webformular nu og send den ind til os. Så skaffer vi dig 3 konkrete tilbud fra godkendte flyttemænd i Solrød Strand.
Vi samarbejder med professionelle flyttemænd og flyttefirmaer over hele landet. Vores samarbejdspartnere er meget interesserede i at møde nye kunder og afgive konkurrencedygtige tilbud til vores brugere. Det er hurtigt, nemt og fuldstændig gratis at indhente 3 solide flyttetilbud gennem vores gratis tjeneste.
Der er mange opgaver i forbindelse med en flytning i Solrød Strand og du skal helt sikkert afsætte mange timer til projektet, hvis du selv vil udføre opgaven. Især om sommeren er det næsten en umulig opgave at følge med. En anden meget nemmere løsning er at lade en fagmand gøre arbejdet!

400 ansøgninger om tilladelser

Formelt var det de allierede efter krigen, der afgjorde, hvem der fik tilladelse til at køre, men i praksis ser ministeriet ud til at have fået lov til at afgøre det selv. Alle ansøgningerne blev sendt til udtalelse hos Rigspolitichefen - uden tvivl for at få sorteret både værnemagere og notoriske smuglere fra.
Bortset herfra synes tilladelserne at være blevet delt gavmildt ud. Mange ansøgere skaffede i øvrigt anbefalinger fra både kunder og modstandsbevægelse. antallet af flyttemænd var større end nogensinde før eller siden.
Der indkom ca. 3-400 ansøgninger om tilladelser i november-december 1947 og endnu nogle i begyndelsen af 1948. Da flere havde mere end en bil, var tallet af flyttevogne endnu større - 800 er nævnt flere steder. Dette tal blev dog afgørende beskåret i sommeren og efteråret 1948.

Bankgaranti til dækning af skader

Ministeriet inddrog i stor stil tilladelserne fra flyttemænd, der ikke kunne dokumentere blot nogenlunde regelmæssig udlandskørsel, og på den konto mistede ca. 150 flyttemænd deres tilladelser i sommerens løb. Linien blev fastholdt fremover, bl.a. ved, at man fra efteråret 1948 begyndte at kræve statistikskemaer over kørslen.
I efteråret 1949 stillede de allierede myndigheder krav om en bankgaranti til dækning af eventuelle skader og udgifter i udlandet, og den måtte flyttemændene så skaffe. Det pillede igen nogle af de økonomisk svageste fra, og en del flyttemænd med kun ganske lidt udlandskørsel har sandsynligvis helt opgivet at skaffe bankgarantien.
Ethvert rationeringsmærke får en pris, hvis det på nogen måde kan overdrages. Det vidste politikere og embedsmænd naturligvis godt. De ønskede imidlertid ikke, at der skulle kunne handles med tilladelser, som firmaerne i princippet fik gratis.

Få 3 3 flyttetilbud Solrød strand tilbud


Eksempler på lokal 3 flyttetilbud i Solrød strand

Mariann Transport ApS
Egeholmen 13
2680 Solrød Strand
CVR: 26621941
Hjemmeside
Ravn´s Transport
Litorinaparken 67
2680 Solrød Strand
CVR: 26558190
Hjemmeside
L.B.C. Transport Danmark ApS
Engvangen 3
2680 Solrød Strand
CVR: 33600313
Hjemmeside