Flyttemand Sorø - Indhent 3 kontante tilbud
Få ca 11 % i rabat med 3 rundhåndede flyttetilbud
Indsend formularen online på kun 4 min.

Flyttemand Sorø ➔ Opret din opgave og få 3 flyttetilbud

Uanset om du skal have flyttemandassistance til en nybygning, et tilbygning eller en opbevaring i Sorø, er du kun lidt tekst og et klik væk, fra gratis at indhente 3 budgetvenlige tilbud på flytteopgaven. Udfyld webformularen, med en beskrivelse af din opgave. Det tager kun ganske få minutter.
I løbet af 22-22 timer vil du modtage 3 konkrete og prisbevidste tilbud på opgaven, fra vores tilknyttede firmaer, med erfaring og ekspertise i flyttemandfaget. Vores tilknyttede flyttemænd udfører alle typer og former for flytning - så skal blot fortælle, hvilke opgaver der skal løses i din bolig.
Vi formidler kontakten helt gratis. Du betaler altså intet for at indhente dine 3 seje Sorø flyttetilbud. Dit klik kan spare dig for mange penge på flytteopgaven, og give dig et smukkere hus. Det er ikke umuligt at spare op til 25% på hele flytteopgaven ved at få 3 gratis tilbud lige her.

Omladning til flyttevogn

Vognmændene selv tog sig af meget forskelligt. En del af dem var deres egne mekanikere, som lavede eftersyn og småreparationer på bilerne, når de var hjemme. For så vidt disse flyttemænd havde egne kunder, tog flyttemanden sig af kontakten med dem, og han lavede det regnskab, der skulle til.
Nogle af dem kørte en hjemmevogn og hentede godset til grænsen, hvor det så blev ladet om til flyttevognene. Og mange flyttemænd trådte ind som afløsere for deres chauffører i ferieperioder. En meget stor del af flyttemændene levede på denne måde.
Der er ikke de helt store forskelle pá, om det var en B-flyttemandsom Jens Søndergaard i Alnor, en mindre køleflyttemandmed egne kunder som Heinrich Pedersen eller forholdsvis store flyttemænd med traditionsrige firmaer som Holger Olsen i Bov, Karl Strand og til dels også O.C. Jensen i Esbjerg.

Konsolidering af flyttefirmaet

De selvstændige flyttemænds huse var ikke store, og de var indrettet som hos folk flest i nabolaget. Kan hænde at firmaet var blevet større og formuen vokset. De blev alligevel boende i de 2-3 små stuer, som deres forældre havde indrettet, eller de selv var flyttet ind i, da de blev gift.
Pengene blev ikke sat i pragtudfoldelse, men i at konsolidere firmaet endnu mere. I forhold til penge var flere af dem forsigtige i en grad, der kan være svær at forstå. Et firma som Lars Larsen i Charlottenlund kørte i mange år efter devisen, at man først foretog investeringer, når man selv havde sparet pengene til dem sammen.
Over for andre var chaufførerne selvbevidste. Ikke mindst speditører kunne ofte have svært ved at få chaufførerne til at gøre, lige som de ville. Og flyttemændene stod som regel bag deres chauffører.

2-3 tilbud på billig flyttemand fra flyttemænd i Sorø

Få 3 ultra gode flyttemand tilbud på for eks. nedpakning, totalflytninger, flytning af våbenskab eller transport af farligt gods. Uanset hvor i Sorø kommune du bor, kan du indhente 3 flyttemand tilbud f.ex.:
  • Stenlille
  • Vielsted
  • Vedde
  • Fjenneslev
Effektive flyttemænd arbejder med bl.a. disse opgaver: salg af flyttekasser, opbevaring i container, tømning af dødsbo og flytning til udlandet.
Betal ikke ekstra for en billig flyttemand i 4180 Sorø. Find hurtigt veletablerede flyttemandsfirmaer her på tilbudsportalen Billig-flyttemand.dk. Sammenlign let flyttemandsfirmaer online og tjene ca 13 pct i knaldgod rabat.
Vil du gerne slippe for at løse opgaver som rydning af dødsbo, møbelflytning eller flytning til udlandet, så find gerne 3 knaldgode pristilbud. Modtag pålidelig bistand til udførelse af de udsatte flyttemandsopgaver til yderst herlige priser. Få en specialist, der evner at påtage sig flytteopgaven i 4180 Sorø.

Velrenommerede Flyttemænd i postnr. 4180


Well Done ApS

Munkebrovej 20
4180 Fjenneslev
CVR: 36536446
Tlf. 20579998

USV Montering

Fulbyvej 6
4180 Sorø
CVR: 35348786
Tlf. 28354575

Friis Multiservice

Brohusevej 3
4180 Fjenneslev
CVR: 35927727

Vogn & Flyttemand Allan Larsen

Energivej 2
4180 Sorø
CVR: 31603250


Sorø Kurer

Bredholmsvej 10
4180 Sorø
CVR: 25170148
www.xn--sor-kurer-n8a.dk

Flytte-konsulenten

Ingemannsvej 7 B
4180 Sorø
CVR: 34442150
Tlf. 40302422