3 flyttetilbud Støvring

  • Flyttemand Støvring - Modtag 3 fordelagtige tilbud
  • Få rabat (14 %) med 3 fleksible flyttetilbud
  • Indsend onlineformularen på kun 8 minutter

Få 3 3 flyttetilbud Støvring tilbud

Eksempler på veje
fra Støvring

Enggårdsvej
Harrildvej
Rafns Alle
Mellemvang
Hedehusvej
Parallelvej
Reites Alle
Krohaven
Bavnebakken
Enebærvej
Grangårdsvej
Bøgevej
Harrildgårdevej
Forsamlingshusvej
Toften
Hornum Søvej
Plantagen
Kammerherrevej
Storhøjvej
Buderupholmvej

En flyttemand Støvring ★ Spar mange penge (24%)

Hvis du står mangler en professionel og billig flyttemand, der kan udføre billig og sikker flytning i Støvring, så er denne side det rigtige sted at søge. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med flytning over hele landet og er derfor blandt de bedste til at udføre arbejdet for dig.
Disse flyttefolk har alle stor erfaring med alle typer og former for flytning i Støvring. Udførelse af korrekt flytning er ofte et stort arbejde og der kan let virke uoverskueligt at planlægge, forberede, for derefter at gennemføre opgaven. Derfor bør du lade professionelle om at løse din flytteopgave.
Billig-flyttemand.dk skaffer eminente flyttetilbud fra Danmarks bedste og billige flytteforretninger. Står du og mangler en energisk flyttemand til at få flyttet din datter på kollegieværelse eller måske din mor på plejehjem, så lokaliserer vi 3 fortrinlige flyttetilbud i Støvring på opgaven - med god rabat.

Flyttebranchens fremtid

I 1980erne blev sat en diskussion i gang i flyttebranchen om erhvervets fremtid og foreningens strategi, og ud fra den tog man initiativ til adskillige konkrete aktiviteter. Arne Baustein måtte trække sig tilbage som formand i 1982, da han solgte sin forretning.
Da Ricard Prisenfeldt havde forladt bestyrelsen forinden, var der af halvfjerdsernes lederkreds kun Peder Gundestrup tilbage. Han fik en ny formandsperiode frem til 1984, hvor han blev afløst af Keld Klose. Som næstformand valgte man samtidig P.E. Christensen, der efter mange år i bestyrelsens kulisser var blevet medlem af den i 1980.
Da Peder Gundestrup forlod EDF's bestyrelse i 1987, markerede det den endelige afslutning på udskiftningen af halvfjerdsernes ledelse. l foreningens linie var kursændringen imidlertid sket omkring 1980, og det blev ikke anfægtet af de senere personudskiftninger.

Med blikket mod fremtiden

Blandt Arne Bausteins første initiativer som formand var at indbyde bestyrelse og direktion til en weekend i sit sommerhus ved Støvring 1980. For første gang i foreningens historie trak dens ledelse sig tilbage for i fred og ro at kunne diskutere fremtiden.
Både mødet i Støvring og en række følgende forsøg på at vurdere fremtiden fulgte to spor. Man prøvede at bedømme, hvordan branchen ville udvikle sig, og hvordan den politiske styring af den burde være, og man udarbejdede strategier for, hvilke aktiviteter EDF skulle have.
Allerede på mødet i Vejers blev de to grundlæggende konklusioner draget, som var bærende i de følgende år: Udviklingen ville gå imod store enheder, og EDF skulle komme med flere flyttetilbud til medlemmerne.

Få 3 3 flyttetilbud Støvring tilbud


3 flyttetilbud Støvring eksempel:

Ø. Hornum Vognmandsforretning
Nibevej 176, Øster Hornum
9530 Støvring
CVR: 87534855
Hjemmeside
Leo Laustsen A/S
Mercurvej 2
9530 Støvring
CVR: 20215747
Hjemmeside
Vognmand Per Jensen
Industrimarken 6, Sørup
9530 Støvring
CVR: 13418047
Hjemmeside