3 flyttetilbud Støvring

  • Flyttemand Støvring - Få 3 fede tilbud
  • Få ca 19 procent i rabat med 3 gedigne flyttetilbud
  • Udfyld formularen online på kun 8 minutter

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 9530

Over Bækken
Kr. Østergårdsvej
Elinelund
Våsevej
Torvet
Fredensgade
Rosenvænget
Harrildgårdevej
Hasselvej
Søndervang
Støvring Hedevej
Fasanvej
Gammel Kirkevej
Vestre Primærvej
Mølledamsvej
Grangårdsvej
Syrenvej
Birkekrogen
Volsted Bygade
Juelstrupparken

En flyttemand Støvring ★ Spar mange penge (24%)

Brug vores 100 procent gratis netside Billig-flyttemand.dk og spar på ganske kort tid 22 pct. Vores kvalitetssikrede firmanetværk rummer dygtige og lokale flyttemandsfirmaer i hele landet - også i Støvring. Udvælg et af flyttemandstilbuddene og få mindst 22 pct i rar rabat på din flyttemandopgave.
Styr uden om uduelige håndværkere - Benyt vores effektive tjeneste i dag. Opdatér onlineformularen med det samme og modtag 3 generøse flyttemandstilbud fra faglærde flyttemænd. Det er let at sammenligne firmaer online og tjene mindst 22% i herlig rabat.
På to-fire arbejdsdage kontakter de tre bedst egnede flyttemandsvirksomheder dig med deres friske pristilbud. Det er let at spare penge (mindst 22%) på 3 økonomiske supergode flyttemands tilbud. Udbudssiden Billig-flyttemand.dk er en både gratis og nyttig online flyttemandstjeneste, som tilbyder at levere de ypperste tilbud på flyttemandsarbejde.

Flyttebranchens fremtid

I 1980erne blev sat en diskussion i gang i flyttebranchen om erhvervets fremtid og foreningens strategi, og ud fra den tog man initiativ til adskillige konkrete aktiviteter. Arne Baustein måtte trække sig tilbage som formand i 1982, da han solgte sin forretning.
Da Ricard Prisenfeldt havde forladt bestyrelsen forinden, var der af halvfjerdsernes lederkreds kun Peder Gundestrup tilbage. Han fik en ny formandsperiode frem til 1984, hvor han blev afløst af Keld Klose. Som næstformand valgte man samtidig P.E. Christensen, der efter mange år i bestyrelsens kulisser var blevet medlem af den i 1980.
Da Peder Gundestrup forlod EDF's bestyrelse i 1987, markerede det den endelige afslutning på udskiftningen af halvfjerdsernes ledelse. l foreningens linie var kursændringen imidlertid sket omkring 1980, og det blev ikke anfægtet af de senere personudskiftninger.

Med blikket mod fremtiden

Blandt Arne Bausteins første initiativer som formand var at indbyde bestyrelse og direktion til en weekend i sit sommerhus ved Støvring 1980. For første gang i foreningens historie trak dens ledelse sig tilbage for i fred og ro at kunne diskutere fremtiden.
Både mødet i Støvring og en række følgende forsøg på at vurdere fremtiden fulgte to spor. Man prøvede at bedømme, hvordan branchen ville udvikle sig, og hvordan den politiske styring af den burde være, og man udarbejdede strategier for, hvilke aktiviteter EDF skulle have.
Allerede på mødet i Vejers blev de to grundlæggende konklusioner draget, som var bærende i de følgende år: Udviklingen ville gå imod store enheder, og EDF skulle komme med flere flyttetilbud til medlemmerne.

Tre flyttemænd fra 9530 Støvring

Støvring Døgnfragt
Sørupgårdsvej 8
9530 Støvring
CVR: 20577436
www.sdfragt.dk
Eskild Ole Eskildsen
Plantagen 3
9530 Støvring
CVR: 15449608
Tlf. 40550993
Vognmand Per Jensen
Industrimarken 6, Sørup
9530 Støvring
CVR: 13418047
www.perjensentransport.dk