3 flyttetilbud Støvring

Flyttemand Støvring - Få 3 skræddersyede tilbud
Spar ca 37 procent med 3 aktuelle flyttetilbud
Udfyld skemaet på ca 9 minutter

En flyttemand Støvring ★ Spar mange penge (24%)

Brug vores 100 procent gratis netside Billig-flyttemand.dk og spar på ganske kort tid 22 pct. Vores kvalitetssikrede firmanetværk rummer dygtige og lokale flyttemandsfirmaer i hele landet - også i Støvring. Udvælg et af flyttemandstilbuddene og få mindst 22 pct i rar rabat på din flyttemandopgave.
Styr uden om uduelige håndværkere - Benyt vores effektive tjeneste i dag. Opdatér onlineformularen med det samme og modtag 3 generøse flyttemandstilbud fra faglærde flyttemænd. Det er let at sammenligne firmaer online og tjene mindst 22% i herlig rabat.
På to-fire arbejdsdage kontakter de tre bedst egnede flyttemandsvirksomheder dig med deres friske pristilbud. Det er let at spare penge (mindst 22%) på 3 økonomiske supergode flyttemands tilbud. Udbudssiden Billig-flyttemand.dk er en både gratis og nyttig online flyttemandstjeneste, som tilbyder at levere de ypperste tilbud på flyttemandsarbejde.

Flyttebranchens fremtid

I 1980erne blev sat en diskussion i gang i flyttebranchen om erhvervets fremtid og foreningens strategi, og ud fra den tog man initiativ til adskillige konkrete aktiviteter. Arne Baustein måtte trække sig tilbage som formand i 1982, da han solgte sin forretning.
Da Ricard Prisenfeldt havde forladt bestyrelsen forinden, var der af halvfjerdsernes lederkreds kun Peder Gundestrup tilbage. Han fik en ny formandsperiode frem til 1984, hvor han blev afløst af Keld Klose. Som næstformand valgte man samtidig P.E. Christensen, der efter mange år i bestyrelsens kulisser var blevet medlem af den i 1980.
Da Peder Gundestrup forlod EDF´s bestyrelse i 1987, markerede det den endelige afslutning på udskiftningen af halvfjerdsernes ledelse. l foreningens linie var kursændringen imidlertid sket omkring 1980, og det blev ikke anfægtet af de senere personudskiftninger.

Med blikket mod fremtiden

Blandt Arne Bausteins første initiativer som formand var at indbyde bestyrelse og direktion til en weekend i sit sommerhus ved Støvring 1980. For første gang i foreningens historie trak dens ledelse sig tilbage for i fred og ro at kunne diskutere fremtiden.
Både mødet i Støvring og en række følgende forsøg på at vurdere fremtiden fulgte to spor. Man prøvede at bedømme, hvordan branchen ville udvikle sig, og hvordan den politiske styring af den burde være, og man udarbejdede strategier for, hvilke aktiviteter EDF skulle have.
Allerede på mødet i Vejers blev de to grundlæggende konklusioner draget, som var bærende i de følgende år: Udviklingen ville gå imod store enheder, og EDF skulle komme med flere flyttetilbud til medlemmerne.

Bestil 2-3 tilbud på flyttemand fra flyttemænd i Støvring

Vi tilsender dig aldeles gratis og enkelt 3 førsteklasses flyttemandstilbud i Støvring fra certificerede flyttemænd. Brug os i dag og spar penge på en potentiel og bundsolid flyttemand i 9530 Støvring. Lad erfarne og faglærde firmaer i Støvring byde på din flyttemands opgave.
Lad velegnede og 1. klasses specialister i Støvring byde på flyttemandsopgaven. Beskriv flyttemandsopgaven i tilbudsskemaet på omkring 7 min i dag. Vi finder gratis 3 eventyrlige tilbud på dit flyttemands problem i Støvring fra potentielle flyttemænd.
Anerkendte flyttemænd påtager sig bl.a. disse opgaver: møbelflytning, kontorflytninger, møbeltransport og bortkørsel af affald. Få nemt kontakt til rutinerede flyttemandsfirmaer her på håndværkersiden Billig-flyttemand.dk. I løbet af få hverdage kontakter de 3 udvalgte flyttemandsvirksomheder dig med deres reelle tilbud.

Udvalgte Flyttemænd i 9530 Støvring


Eskild Ole Eskildsen

Plantagen 3
9530 Støvring
CVR: 15449608
Tlf. 40550993

Leo Laustsen A/S

Mercurvej 2
9530 Støvring
CVR: 20215747

Støvring Døgnfragt

Sørupgårdsvej 8
9530 Støvring
CVR: 20577436
www.sdfragt.dk

Vognmand Richard Olesen

Over Bækken 8
9530 Støvring
CVR: 16253847
Tlf. 20280015


Ø. Hornum Vognmandsforretning

Nibevej 176, Øster Hornum
9530 Støvring
CVR: 87534855
Tlf. 98385712

Vognmand Per Jensen

Industrimarken 6, Sørup
9530 Støvring
CVR: 13418047
perjensentransport.dk

3 flyttetilbud Støvring