3 flyttetilbud Stenløse

  • Flyttemand Stenløse - Bestil 3 fleksible tilbud
  • Spar ca 19 procent med 3 fordelagtige flyttetilbud
  • Udfyld skemaet online på ca ni min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Eksempler på veje
fra Stenløse

Solsortevej
Pilevej
Tormodsvej
Stenløsebo
Støberivej
Rørsangervej
Ærtetoften
Ørnevej
Åparken
Thyravej
Valmuevej
Stærevej
Torvet
Ringbakken
Parkhøjvej
Østergade
Tjørnevej
Peter Appels Vej
Stubtoften
Nørrekærvej

Flyttemand Stenløse. Få 3 hurtige billige flyttetilbud priser

Faglærde og 1. klasses flyttemænd er klar til at udføre din flyttemandsopgave. Leder du efter en effektiv og prekvalificeret flyttemand i postnr 3660 Stenløse?. Vore partnere tilbyder den rette løsning og nøgleordene er bl.a håndelag, kundedialog og fantastisk service.
I løbet af ret kort tid leverer vi gratis 3 prima tilbud på seriøs flyttemandsarbejde. Grundige og kompetente specialister gør sig parate til flyttemandsopgaven. Spar gode penge på en grundig og reel flyttemand i 3660 Stenløse.
Beskriv din flytteopgave og dine forventninger til flyttemandne i onlineskemaet på mindre end fem minutter. Billig-flyttemand.dk finder herefter 3 relevante og billige flyttemænd og flyttefirmaer i Stenløse, hvis kompetencer lever op til dine specifikke præferencer og behov. Alle flyttemænd er faguddannede.

Køre-hviletidsbestemmelser

Flyttemændene havde ikke større respekt for køre-hviletidsbestemmelser og andre regler, men der var en udpræget justits over for folk, der kørte, når de var for trætte. På de mere faste ture med fødevarer hørte det med til æresbegreberne, at man skulle nå frem til tiden.
Uanset alle uforudsete vanskeligheder var det et nederlag at komme blot et kvarter for sent med et læs fisk til morgenmarkederne i Tyskland. I forhold til sine kolleger gjaldt, at man skulle kunne klare sig selv, men være parat til at hjælpe. At køre forbi en kollega, der holdt i siden, var utænkeligt.
På den anden side fik en ung chauffør ved en lejlighed en lussing af den ældre kollega, der standsede op, fordi den unge blot var løbet tør for benzin. Han havde dermed overtrådt den regel, at man skulle holde sine ting i orden selv, og han havde forsinket en anden, uden at det var nødvendigt.

Flyttemændenes liv i halvtredserne

Der var store indbyrdes forskelle på flyttemændenes liv i halvtredserne og tresserne. Forskellen mellem den lille selvkører på den ene side og de største billige flyttefirmaer var vel ikke så stor som mellem en husmand og en godsejer eller mellem en lille skrædder og en tekstilfabrikant, men den kunne bestemt mærkes.
Hvor faderen selv var flyttemand med chauffører i sit brød, blev sønnerne selv oftest chauffører i firmaet, så snart de kunne få kørekort. Enkelte tog dog en uddannelse som mekaniker, der naturligvis kunne være nyttig i forretningen. Realeksamen eller handelsskoleeksamen var yderst usædvanligt blandt flyttemænd før 1965-70.
Der var undtagelser som Ole Carstensen eller Werner Baustein, der begge kom ind i branchen via kontorerne - som kørselsdisponenter hos hhv. Engelbrecht og J.P. Oksenholm. Andre undtagelser kom fra speditørkredse, hvor enkelte også blev flyttemænd før 1970.

Flyttemænd Stenløse eksempel:

Stokholm Transport
Ringbakken 17, Ganløse
3660 Stenløse
CVR: 12334443
Tlf. 48184001
Cargo Management
Hesselparken 8
3660 Stenløse
CVR: 37861855
Tlf. 48181717
PS Montering
Fasanvej 18
3660 Stenløse
CVR: 33693087
Tlf. 41669411