3 flyttetilbud Stenløse

  • Flyttemand Stenløse - Få 3 perfekte tilbud
  • Spar ca 29 % med 3 seriøse flyttetilbud
  • Indsend onlineformularen på mindre end tre min.

Få 3 3 flyttetilbud Stenløse tilbud

Eksempler på
3660 vejnavne

Vibevej
Skovkrogen
Tokevej
Ved Gadekæret
Parkhøjvej
Valmuevej
Strædet
Smedebakken
Spurvestien
Spættevej
Rosenhøj
Solsortevej
Terkelvej
Rosenvej
Sandbakken
Pilevej
Søtofteparken
Natalievej
Søvejen
Rugvænget

Flyttemand Stenløse. Få 3 hurtige billige flyttetilbud priser

Heller ikke i Stenløse behøver det at være en stor udfordring, at sætte opgaver på flytning i udbud. Her gør vi det 100 pct. gratis og aldeles uforpligtende for dig! Send din flytteopgave i Stenløse ind til os på Billig-flyttemand.dk og lad os skaffe dig 3 godkendte og billige flyttetilbud.
Beskriv din flytteopgave og dine forventninger til flyttemandne i onlineskemaet på mindre end fem minutter. Billig-flyttemand.dk finder herefter 3 relevante og billige flyttemænd og flyttefirmaer i Stenløse, hvis kompetencer lever op til dine specifikke præferencer og behov. Alle flyttemænd er faguddannede.
I løbet af 2-3 dage tager de 3 udvalgte flyttemænd kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i ro og mag i sofaen på baggrund af dine præferencer og de oplysninger, firmaerne har fremsendt. Vælg et tilbud og spar let op til 24 procent på flytning i Stenløse.

Køre-hviletidsbestemmelser

Flyttemændene havde ikke større respekt for køre-hviletidsbestemmelser og andre regler, men der var en udpræget justits over for folk, der kørte, når de var for trætte. På de mere faste ture med fødevarer hørte det med til æresbegreberne, at man skulle nå frem til tiden.
Uanset alle uforudsete vanskeligheder var det et nederlag at komme blot et kvarter for sent med et læs fisk til morgenmarkederne i Tyskland. I forhold til sine kolleger gjaldt, at man skulle kunne klare sig selv, men være parat til at hjælpe. At køre forbi en kollega, der holdt i siden, var utænkeligt.
På den anden side fik en ung chauffør ved en lejlighed en lussing af den ældre kollega, der standsede op, fordi den unge blot var løbet tør for benzin. Han havde dermed overtrådt den regel, at man skulle holde sine ting i orden selv, og han havde forsinket en anden, uden at det var nødvendigt.

Flyttemændenes liv i halvtredserne

Der var store indbyrdes forskelle på flyttemændenes liv i halvtredserne og tresserne. Forskellen mellem den lille selvkører på den ene side og de største billige flyttefirmaer var vel ikke så stor som mellem en husmand og en godsejer eller mellem en lille skrædder og en tekstilfabrikant, men den kunne bestemt mærkes.
Hvor faderen selv var flyttemand med chauffører i sit brød, blev sønnerne selv oftest chauffører i firmaet, så snart de kunne få kørekort. Enkelte tog dog en uddannelse som mekaniker, der naturligvis kunne være nyttig i forretningen. Realeksamen eller handelsskoleeksamen var yderst usædvanligt blandt flyttemænd før 1965-70.
Der var undtagelser som Ole Carstensen eller Werner Baustein, der begge kom ind i branchen via kontorerne - som kørselsdisponenter hos hhv. Engelbrecht og J.P. Oksenholm. Andre undtagelser kom fra speditørkredse, hvor enkelte også blev flyttemænd før 1970.

Få 3 3 flyttetilbud Stenløse tilbud


Tilfældig 3 flyttetilbud fra 3660

Cargo Management
Hesselparken 8
3660 Stenløse
CVR: 37861855
Hjemmeside
Stokholm Transport
Ringbakken 17, Ganløse
3660 Stenløse
CVR: 12334443
Hjemmeside
Vognmand Rubina Afzal
Mårleddet 3
3660 Stenløse
CVR: 37575259
Hjemmeside