3 flyttetilbud Tølløse

  • Flyttemand Tølløse - Indhent 3 udmærkede tilbud
  • Spar ca 20 procent med 3 rundhåndede flyttetilbud
  • Udfyld formularen online på bare 8 min.

Billig flyttefirma flytte tilbud

Vi dækker også disse
veje i Tølløse

Mosevænget
Plantagevænget
Østerhaven
Anemonevej
Søskrænten
Ove Billes Parken
Præstemarken
Tølløsevej
Mogenstrupvej
Rødtjørnevej
Parkvej
Camillevej
Sejergårdsvej
Solvænget
Bytorvet
Storkevænget
Balsløvvej
Herluf Trolles Parken
Nørreled
Rørsangervænget

Flyttemand Tølløse. Få 3 gode flyttetilbud på billig flytning

Det er nemt, gratis, hurtigt og helt uforpligtende at indhente flyttetilbud i Tølløse. Udfyld online skemamet, vent et par dage, tjek 2-3 prisrigtige tilbud, og kontakt det udvalgte firma. Du skriver, vi formidler kontakten til en flyttemand, der udfører dit flytning i Tølløse. Så nemt er det at indhente bud.
Det kan være noget af en udfordring at flytte selv. Det er ikke alle har energi eller den nødvendige ekspertise som skal til. Vi anbefaler derfor, at du i stedet hyrer en fagmand til opgaven. At indhente tilbud gennem os, gratis, kræver kun din energi og lidt af din tid. Til gengæld kan du spare op til 15 procent!
Få gratis de flotteste tilbud på din flyttemands opgave i Tølløse fra prekvalificerede flyttemænd. På to-tre hverdage kontakter de 3 bedste flyttemandsvirksomheder dig med deres suveræne tilbud. Det kan gøres på max 9½ minut at indtaste din opgave i onlineformularen og afsende den til os.

En ny flyttemandsforening

Forarbejdet med at samle flyttemændene i en nye forening allerede fra stiftelsen var gjort så godt, at den nye bestyrelse ikke behøvede at bruge mange kræfter på at hverve medlemmer. Man kunne i stedet koncentrere sig om at varetage foreningens egentlige opgaver.
EDF opstod midt under myndighedernes forsøg på at skabe mere ordnede forhold for erhvervet, og foreningen kastede sig selv ud i dette arbejde med det samme. Ministeriet var i gang med at luge ud blandt de mange billige flyttemænd, der var kommet til lige efter krigen.
Politikontrollen omkring nytår 1947-48 var gennemført, og i løbet af sommeren 1948 blev der inddraget mange tilladelser fra folk, der ikke kørte ret meget. Sidst på året begyndte ministeriet så at kræve statistik over udnyttelsen af tilladelserne og strammede derved yderligere kravene. EDF bakkede ikke alene fuldt op om ministeriets oprydning, man skubbede selv på.

For mange flyttemænd

På det allerførste bestyrelsesmøde i 1948 besluttede man at bede ministeriet gribe ind over for det store antal billige flyttemænd, og på næste møde blev inddragelsen af tilladelserne fra 150 flyttemænd taget til efterretning uden bemærkninger.
Det er forståeligt, eftersom EDF bestræbte sig på kun at organisere de seriøse billige flyttemænd, der måtte føle sig trængt i konkurrencen. På den anden side er det svært at forestille sig, at inddragelserne af tilladelser slet ikke ramte EDF-medlemmer - hvis foreningen fra begyndelsen omfattede hele 250 flyttemænd.
Da der mangler medlemslister fra disse tidlige år, er det imidlertid ikke muligt at fá overblik over udviklingen i medlemsskaren, men spørgsmålet synes ikke at have givet anledning til indre uenighed i EDF's bestyrelse. Det kneb en smule mere, da de større flyttemænd i nogle tilfælde mistede én af deres tilladelser pà grund af lav udnyttelse.

3 flyttemænd fra postnr. 4340

Jesper Thygesen A/S
Stengårdsvej 31
4340 Tølløse
CVR: 36542780
www.maskintransport-jt.dk
Vognmand Per Nielsen A/S
Søgårdsvej 10
4340 Tølløse
CVR: 21240435
Tlf. 59189650
Vognmand Preben Bang Jensen
Holbækvej 68
4340 Tølløse
CVR: 66918815
Tlf. 59189493