3 flyttetilbud Tønder

Flyttemand Tønder - Indhent 3 holdbare tilbud
Du sparer 26 % med 3 ønskede flyttetilbud
Indsend formularen online på under fem minutter

Få 2-3 flyttetilbud på en flyttemand Tønder og spar 23%

Skal du flytte til eller fra Tønder og orker du ikke selv at stå for flytningen? Så er måske ved at være på tide at finde en flyttemand, der professionelt kan udføre din flytning billigt, hurtigt og ikke mindst sikkert. Vi har gjort det gratis og rigtigt nemt for dig at modtage 3 gratis tilbud på kort tid, med lave prisstærke tilbud.
Du bruger bare vore simple online skema. Så sørger vores system, der er online hele døgnet, for at formidle kontakt til vores utallige samarbebejdspartnere med ekspertise i flytning, der så byder på opgaven. Få minutter på en online "blanket" kan hurtigt spare dig 18-28% på den ønskede flytning i Tønder.
Vi venter spændt på at sende din opgave i udbud! Billig-flyttemand.dk sikrer optimalt udbytte for både dig som kunde og for vores tilknyttede flyttemænd og flyttefirmaer. Indsend din flytteopgave allerede i dag og få de første spændende flyttetilbud i morgen!

Fragtindbetalinger

Efter lAT´s model skulle foreningen modtage alle fragtindbetalinger til medlemmerne og dermed sikre tariffernes overholdelse - og højere priser. Det var denne idé, der sikrede opbakningen fra TAI-folkene i Esbjerg. Derimod kan man undre sig over, at Jørgen Søndergaard ville prøve at få den igennem i et selskab, der ellers var præget af billige flyttefirmaer, hvoraf de fleste hidtil netop havde modarbejdet afregningskontoret.
De fremmødte nedsatte et arbejdsudvalg bestående af U.P. Oksenholm, Arne Baustein, Jørgen Søndergaard og Knud Jørgensen . Dette udvalg mødtes igen den 19. februar 1968 og vedtog en skitse for det videre samarbejde. allerede den 29. februar forelå de første udkast til vedtægter for den nye organisation. De var båret af en opdeling efter interessegrupper - dvs. kølevogne for sig, presenningvogne for sig etc.

Den nye organisation

I alt var der fire interessegrupper, der hver skulle vælge et bestyrelsesmedlem. Ved valgene skulle hvert medlem have én stemme pr. tilladelse. Vedtægterne lagde desuden stor vægt på fragtafregningskontoret, og de nævnte slet ikke VDL, som medlemmerne skulle stilles frit over for.
Udkastet repræsenterede et kompromis mellem to forskellige interesser. Især Jørgen Søndergaard lagde den største vægt på afregningskontoret, og opdelingen i interessegrupper var tilpasset efter det. For flere af de andre har bindingen af stemmerne til tilladelserne været fuldt så vigtig.
De følgende par måneder arbejdede udvalget videre efter de lagte retningslinier. Der blev antaget en advokat, og der blev lavet mere detaljerede regler for fragtafregningskontoret. I maj 1968 var den nye organisation rede til at udsende en opfordring til flyttemændene om at melde sig ind.

Billig flyttemand Tønder? Vi fremsender nemt 3 gratis tilbud ✅

Undgå at betale overpris for en rutineret flyttemand i 6270 Tønder. Bestil en pålidelig flyttemand til at hjælpe med flytteopgaven i 6270 Tønder. Det er tit og ofte rigtig indviklet, selv at få kontakt med en lokal professionel flyttemand i Tønder.
Vi skaffer absolut gratis og nemt tre super specialtilbud i Tønder fra dygtige flyttemænd. Du er endt på flyttemandsportalen Billig-flyttemand.dk - portalen hvor du på under 8 minutter kan modtage 3 sikre flyttemandstilbud. Vi indhenter gratis 3 knaldgode tilbud på flyttemands opgaven i Tønder hos seriøse flyttemænd.
Du har ramt netsiden Billig-flyttemand.dk, hvor du nemt kan modtage 2-3 rundhåndede flyttemandstilbud. Her på vores smarte online flyttemandstjeneste tilbyder vi, at finde 3 velegnede flyttemand tilbud fra velegnede billige flyttemænd i dit område. Du sparer let penge (tæt på 18%) med 3 drøngode bindende flyttemands tilbud.

Tilfældige Flyttemænd fra postnummer 6270


Flemming Brandt & Søn

Hostrupvej 8, Jejsing
6270 Tønder
CVR: 28918690

Vognmand Carl Erik Christensen

Hjejlen 55
6270 Tønder
CVR: 24664058
Tlf. 74721567

Vognmand Arne Brandt

Østertoften 2
6270 Tønder
CVR: 82288317
Tlf. 74734372


Vognmand Henning Andersen

Malervej 5
6270 Tønder
CVR: 72261712
Tlf. 74724763

Spedition Mylin

Nordre Industrivej 10
6270 Tønder
CVR: 62032510
www.knudmylin.dk

3 flyttetilbud Tønder