3 flyttetilbud Tønder

  • Flyttemand Tønder - Modtag 3 velegnede tilbud
  • Få 29 pct rabat med 3 lokale flyttetilbud
  • Indsend skemaet på bare to minutter

Få 3 3 flyttetilbud Tønder tilbud

Eksempler på
vejnavne Tønder

Lindevej
Gyden
Elmevej
Klystervej
Møllevænget
Astronom Hansensgade
Anne Marievej
Bakkevej
Mejerholmvej
Mågen
Håndværkervej
Pormosevej
Adelvadvej
Bøgevej
Banevænget
Digevej
Klostervej
Gallehusskovvej
Dresensvej
Hartmannsvej

Få 2-3 flyttetilbud på en flyttemand Tønder og spar 23%

Skal du flytte til eller fra Tønder og orker du ikke selv at stå for flytningen? Så er måske ved at være på tide at finde en flyttemand, der professionelt kan udføre din flytning billigt, hurtigt og ikke mindst sikkert. Vi har gjort det gratis og rigtigt nemt for dig at modtage 3 gratis tilbud på kort tid, med lave prisstærke tilbud.
Du bruger bare vore simple online skema. Så sørger vores system, der er online hele døgnet, for at formidle kontakt til vores utallige samarbebejdspartnere med ekspertise i flytning, der så byder på opgaven. Få minutter på en online "blanket" kan hurtigt spare dig 18-28% på den ønskede flytning i Tønder.
Vi venter spændt på at sende din opgave i udbud! Billig-flyttemand.dk sikrer optimalt udbytte for både dig som kunde og for vores tilknyttede flyttemænd og flyttefirmaer. Indsend din flytteopgave allerede i dag og få de første spændende flyttetilbud i morgen!

Fragtindbetalinger

Efter lAT's model skulle foreningen modtage alle fragtindbetalinger til medlemmerne og dermed sikre tariffernes overholdelse - og højere priser. Det var denne idé, der sikrede opbakningen fra TAI-folkene i Esbjerg. Derimod kan man undre sig over, at Jørgen Søndergaard ville prøve at få den igennem i et selskab, der ellers var præget af billige flyttefirmaer, hvoraf de fleste hidtil netop havde modarbejdet afregningskontoret.
De fremmødte nedsatte et arbejdsudvalg bestående af U.P. Oksenholm, Arne Baustein, Jørgen Søndergaard og Knud Jørgensen . Dette udvalg mødtes igen den 19. februar 1968 og vedtog en skitse for det videre samarbejde. allerede den 29. februar forelå de første udkast til vedtægter for den nye organisation. De var båret af en opdeling efter interessegrupper - dvs. kølevogne for sig, presenningvogne for sig etc.

Den nye organisation

I alt var der fire interessegrupper, der hver skulle vælge et bestyrelsesmedlem. Ved valgene skulle hvert medlem have én stemme pr. tilladelse. Vedtægterne lagde desuden stor vægt på fragtafregningskontoret, og de nævnte slet ikke VDL, som medlemmerne skulle stilles frit over for.
Udkastet repræsenterede et kompromis mellem to forskellige interesser. Især Jørgen Søndergaard lagde den største vægt på afregningskontoret, og opdelingen i interessegrupper var tilpasset efter det. For flere af de andre har bindingen af stemmerne til tilladelserne været fuldt så vigtig.
De følgende par måneder arbejdede udvalget videre efter de lagte retningslinier. Der blev antaget en advokat, og der blev lavet mere detaljerede regler for fragtafregningskontoret. I maj 1968 var den nye organisation rede til at udsende en opfordring til flyttemændene om at melde sig ind.

Få 3 3 flyttetilbud Tønder tilbud


Eksempel på 3 flyttetilbud Tønder

Abild Vognmandsforretning
Vognmarken 4, Abild
6270 Tønder
CVR: 21535796
Hjemmeside
Spedition Mylin
Nordre Industrivej 10
6270 Tønder
CVR: 62032510
Hjemmeside
Flemming Brandt & Søn
Hostrupvej 8, Jejsing
6270 Tønder
CVR: 28918690
Hjemmeside