3 flyttetilbud Vanløse

Flyttemand Vanløse - Indhent 3 førsteklasses tilbud
Få 38 % rabat med 3 godkendte flyttetilbud
Udfyld skemaet online på mindre end to minutter

Flyttemand Vanløse - Spar nemt 25% - Få 3 gratis tilbud

Indsend din Vanløse flytteopgave til Billig-flyttemand.dk. Vi påtager os at finde vi de helt rigtige lokale flyttemænd og fremsender herefter din flytteopgave til dem. De forhåndsgodkendte fagfolk, der gerne vil løse din flyttemandopgave, får herefter lov at kontakte dig med et rigtig godt og billigt tilbud.
Vi indhenter kun tilbud ved velegnede flyttemandsvirksomheder, og dermed er du sikret flot udført flyttemandsarbejde fra A til Z. Vore tilknyttede håndværkere opfylder din ønsker og nøgleordene er bl.a kvalitet, uforpligtende rådgivning og god service. Vi indestår for, at skaffe 2-3 flyttemand tilbud.
Her på vores super onlineservice kan vi tilbyde, at opsnuse 2-3 optimale flyttemand tilbud fra faguddannede billige flyttemandfirmaer i nærheden af dig. Slip for at betale for høj en pris for en anerkendt flyttemand i 2720 Vanløse. En 100 pct gratis og kontant ydelse fra Billig-flyttemand.dk til superduper lave priser.

Administration af forvaltningsoverenskomsten

En speciel dansk flyttekørsel blev i øvrigt tilladelsesfri: kørslen med sten, sand og grus til byggepladserne i de nordtyske byer. Det var hensynet til Tysklands genopbygning, der slog igennem. Administrationen af forvaltningsoverenskomsten kom på dansk side til at ligge i Ministeriet for Offentlige Arbejder.
Her var kontorchefen for 2. kontor fra 1951, P Bing Søndergaard, i mange år i praksis den nøgleperson, der traf afgørelse i de daglige spørgsmål. Som flere flyttemænd har udtrykt det: for dem var han ministeriet.
Selve fordelingen af tilladelserne skete i de første år i snævert samråd med branchens organisationer, Landsforeningen Danske Vognmænd (VDL) og EDF. Det blev efterhånden kritiseret fra forskellig side, så i 1956 nedsatte ministeriet et rådgivende udvalg, Eksportkørselsudvalget.

Flyttekørselsudvalget

I flyttekørselsudvalget sad ministeriets mand som formand, og det var i mere end tyve år Bing Søndergaard, og desuden var der fem andre medlemmer. De fire repræsenterede transportkøberne: henholdsvis Landbrugsrådet, Industrirådet, Fiskerirådet og Provinshandelskammeret.
Den femte var flyttemændenes repræsentant, som kom fra VDL. Det var først direktør Kim Andersen, og fra 1957 og frem til 1984 hans efterfølger Peter Gundebech. Eksportkørselsudvalget har ikke undergået nævneværdige ændringer, siden det blev skabt, og dets anbefalinger har i praksis været endelige afgørelser.
Den dansk-tyske forvaltningsoverenskomst i 1952 betød ingen revolution for flyttemandsbranchen - Tilladelseskravet var i alt væsentligt det samme som før. De faste tilladelser blev bekræftelser af de eksisterende. Det var muligt, for de aftalte tal var store nok til at give plads til dem, der kørte i forvejen, og lidt til.

Det er hurtigt og let at finde 3 flyttemands tilbud i Vanløse

Få en fagmand, som er god til at tage sig af en flytning i 2720 Vanløse. Søger du efter en fleksibel og erfaren flyttemand i postnummer 2720 Vanløse?. Her er en liste med eksempler på spørgsmål, der ind imellem er aktuelle ved en flyttemandopgave:
  • Hvilke ting kan man få opbevaret hos en flyttemand?
  • Hvor meget skal man pakke selv?
  • Hvordan dækker forsikringen ved opbevaring?

Få kontante tilbud fra eksperter på at klare din flytning på rimelig kort tid. På Billig-flyttemand.dk kan du let sammenligne firmaer online og sikre dig ca 22% i prima rabat. Brug vores absolut gratis webportal Billig-flyttemand.dk lige her og spar op til ca 22 %.
Indtast opgaven i kontaktformularen så flyttemandsfirmaerne lettere kan vurdere, om de vælger at byde på flyttemandsopgaven. Slip for ukvalificerede firmaer - Benyt vores professionelle flyttemandsservice i dag. Find en fagmand, som kan flytte i 2720 Vanløse.

Potentielle Flyttemænd i postnummer 2720


K.R. Flytning og Transport

Klitmøllervej 21
2720 Vanløse
CVR: 33727038
Tlf. 26282829

Valhalla Flyt & Fragt

Tirsbækvej 11
2720 Vanløse
CVR: 38457160
Tlf. 22282424

VLF ApS

Holsteinborgvej 15
2720 Vanløse
CVR: 34719799
Tlf. 40269944

Xpress-Service ApS

Ålekistevej 26
2720 Vanløse
CVR: 38284711
www.let-flyt.dk


Kran- og Specialtransport ApS

Ålekistevej 155
2720 Vanløse
CVR: 34600503
www.stenfatt.dk

Ziegler Transport og Flyttevikar

Flakholmen 18
2720 Vanløse
CVR: 31677157
Tlf. 22223025

3 flyttetilbud Vanløse