✔️Billig flytning - Få 3 tilbud

Find 3 tilbud på billig flytning

Bestil dine gratis flyttetilbud nu

Spar 38% på en billig flytning

✔️Billig flytning med 3 gratis tilbud

3 tilbud: Du kan på billig-flyttemand.dk få leveret 3 tilbud med de bedste priser
Er du helst fri for at løse opgaver som fogedopgave, flytning af våbenskab eller afmontering, så er løsningen at få 2-3 finurlige supertilbud. Undgå uegnede håndværkere - Anvend Billig-flyttemand.dk (en brugbar flyttemanddansk ejet portal) i dag. Her kommer en liste med eksempler på ofte stillede spørgsmål:
 • Kan man også få tilbud på fragt og kurerkørsel?
 • Kan man bestille flytning med flyttemænd i hele landet?
 • Er opbevaring af indbo hos en flyttemand sikret mod tyveri, ildebrand og andre ulykker?
Alle solide fagfolk har den nødvendige ekspertise og nøgleordene er bl.a. kvalitet og rigtig professionel feedback. Så kan du afstresset se på alle de fremsendte estimater og bagefter vælge det skarpeste. Styr uden om håbløse klamphuggere - Brug den godkendte tjeneste i stedet.
Stil den forestående flytteopgave i onlineformularen (det tager cirka 3 minutter). Du bliver nu kontaktet af tre flyttemænd, der hver kommer med tilbud. En fuldkommen gratis og super godkendt flytte service til jer med attraktiv prisnedslag, som har en kontant effekt i alles regnskab. Hvem afmonterer lamper og vaskemaskine? Spørgsmålene kan være mange, når du skal finde en flyttemand.

 ✔️  

Kan man hente lønsomme tilbud på alle slags flytteopgaver?

På Billig-flyttemand.dk kan du modtage pristilbud på stort set alle former for flytteopgaver - endda med rimelig godt nedslag. Her kan nævnes kontorflytning, udlån af flyttekasser, udlån af flyttekasser eller intern flytning.

 ✔️  

Behøver man at beslutte sig for et af de flyttetilbud, man modtager?

Det er 100 % gratis og absolut uforpligtende at få holdbare flyttetilbud igennem os. Altså er du ikke tvunget til, at vælge nogle af de flyttetilbud, som du modtager. Men hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil bruge, så er det bare at sige ja til det uden tøven.

 ✔️  

Kan vi rette i en opgavebeskrivelse, efter der er trykket Send?

Såfremt du ønsker at lave noget om i en jobbeskrivelse, bør du skrive til Billig-flyttemand.dk i en fart. Hvis ikke flytteopgaven allerede er distribueret ud, kan der godt tilføjes noget i opgaven. Såfremt opgaven er distribueret videre, er du nødt til at snakke med de flyttemænd, som sender tilbud.

✔️I fx Slagelse kan du finde flere gratis tilbud med den skarpeste pris

Gratis tilbud: Holdet af flyttemænd får mulighed for at byde på din opgave
De fleste afgivne tilbud, rummer en populær rabat, som du kan drage fordel af. I fx Slagelse kan du redde dig 3 fede tilbud på løsninger, og det er simpelt at spare penge (mindst 15-45 pct af normalprisen). Vi leverer den rigtige pris på 48 timer og tilbudserhvervelse er med garanti fuldkommen uforbindende • Du har intet at miste.
Billig-flyttemand.dk virker således, at du oplyser om din flyttemandopgave, hvorpå vi 100 procent gratis sender 3 sammenlignelige pristilbud. Slip for at blive snydt af fuskere, for her kommer du udelukkende i forbindelse med fornuftige fagfolk. Det er fra tid til anden krævende, at indhende de gode tilbud uden hjælp men vi ser frem til at hjælpe dig, og vi står for at opsnuse den stærkeste pris på ingen tid.
Sådan slipper du for selv at lede efter flere flyttemandfirmaer, modtag i stedet 2-3 tilbud ved Slagelse´s flyttemænd og vælg selv, hvilket flyttemandtilbud du bedst kan lide. Vi tilbyder dig 3 flyttemandtilbud og de villige flyttemandfirmaer tilbyder flyttemandhjælp til fornuftige priser. Det er på ingen måde et problem, at finde et bundsolid flyttemandfirma, som løser alle problemer.

Den første natkasse: Hvad jeg skal pakke?

Billig flytning tilbud: Vore flyttemænd går til makronerne
Toiletartikler
 • Tandbørste og tandpasta. En af de sidste ting, du vil gøre, når du flytter ind i dit nye hjem, er at søge efter din tandbørste og tandpasta. Pakning af disse varer sikrer, at du holder dig på toppen af ​​din daglige hygiejne-rutine og ikke springer over en takt.
 • Sæbe, shampoo og balsam. Efter en lang dag med flytning kan det være nødvendigt at du bruser og vasker dit hår. Hvis du holder disse ting tæt på, forhindrer du dig i at søge gennem hver kasse i dit hus eller løbe ud til butikken for at købe varer, du allerede ejer.
 • Badeværelsesting. Den første nat i dit hjem har du brug for ting som håndklæder og væv. Hvis du inkluderer disse varer i din første natboks, sparer du både tid og penge. Dette vil også få dig til at føle dig godt tilpas i en sådan ny plads.


Køkkenting
 • Ikke-letfordærvelige genstande. Den første nat i dit hjem vil sandsynligvis betyde, at du ikke har dit køleskab og fryser i gang. Hvis du har en række fødevarer, der ikke er letfordærvelig, til rådighed, vil du sikre dig, at du får noget at spise, mens du opretter dine essentielle ting.
 • Plastplader og redskaber. Du har bestemt brug for nogle plastplader, kopper og redskaber. Dette forhindrer dig i at grave efter retter hver gang du vil have en drink eller noget at spise.


Personlige ting
 • Beklædning. Det kan tage dig et par dage at få alt pakket ud og placeret i dit nye hjem. På grund af dette skal du inkludere et par dages tøj i din første natboks. Ved at gøre dette vil du være i stand til at slappe af og ikke bekymre dig om, hvilken boks dit behov er for at få fat i dit næste tøj fra.
 • Elektronik. Efter en omfattende dag med flytning skal der sandsynligvis oplades varer som din telefon og tablet. Det ville være forfærdeligt at være i dit nye hjem og område med et dødt batteri. For at forhindre dette skal du sørge for at medtage alle dine opladere i din første natkasse.

Planlæg din flytning i god tid

At flytte ud af dit hjem vil kræve en hel del planlægning og forberedelse. Den bedste måde at udføre et effektivt træk på er at vide, hvilke opgaver du har foran dig, inden du begynder. En checkliste med flytte ud vil hjælpe dig med at styre din flytning i en meget hektisk tid i dit liv. Så før du begynder at pakke alle dine ejendele tilbage, skal du se på checklisten for flytning ud nedenfor. Du vil være glad for, at du tog dig tid til nøjagtigt at planlægge dit kommende træk.

Fire uger inden du flytter
 • Vælg en flyttemand via 3 tilbud. Når det er tid til at flytte ud af dit hjem, har du sandsynligvis brug for hjælp fra en professionel flyttefirma. På grund af dette bør det at finde en flyttefirma være den første ting på din listen. Inden du ringer til nogen, skal du først vide, hvad du leder efter i et firma. Når du har fundet ud af dette vigtige stykke information, vil du være i en bedre position til at sikre dig et træk, der passer til dine unikke flyttebehov.
 • Lav en handlingsplan. Nu, hvor du har fået en flytter til at fuldføre din flytning, skal du nu oprette en udflytende handlingsplan. Sæt dig ned og tænk virkelig over, hvilke opgaver der skal udføres inden din udflytningsdato og afgør, hvilke poster der er tidsfølsomme. Når du har samlet disse oplysninger, skal du bestemme, hvordan du med succes kan udføre dit flytning.
 • Lav et flytte budget. At flytte kan blive lidt halvdyrt. Derfor vil du gerne gemme så mange øre som muligt. En måde at gøre dette på er ved at oprette et budget til dit træk og holde sig til det. Dette vil eliminere muligheden for at bruge meget mere penge end du havde planlagt. Bestem, hvor mange penge du komfortabelt kan bruge på din flytning, og sørg for at holde dig inden for den økonomiske plan, du har fastlagt. Dette vil hjælpe dig med at holde øje med prisen og undgå at købe unødvendige produkter eller tjenester.
 • Hold et garage salg. Inden du flytter ud af dit hjem, skal du muligvis fjerne nogle unødvendige ting. Før du kaster alle dine ejendele ud eller giver dem væk, kan du overveje at sælge dem i et garage-salg. Dette vil være en dobbeltplan. Ikke kun vil du kunne slippe af med unødvendige ting, før du flytter ud, men du vil også tjene lidt ekstra penge på siden. Under en flytning er enhver ekstra penge, du kan støde på, altid et plus.

 ✔️  

I dag den 22. maj 2024 har denne flyttemandsøgningsplatform været lagt mærke til af omkring 83.000 veloplagte tilbudsjægere.


Kontaktinformationer på lokale flyttemænd

Per Abildstrup Transport

Tønnesvej 64
2300 København S
CVR: 52137853
Tlf. 32524373

Thor Logistics ApS

Brunevang 233
2610 Rødovre
CVR: 37848719
Tlf. 70707155

Vognmand Filtenborg

Nørrebro 171
7900 Nykøbing Mors
CVR: 27810144
www.vognmand-filtenborg.dk✔️Billig flytning - Få 3 tilbud